Dag 226 Beken kleur, wordt grijs.

De verkiezingsprogramma's zijn bijna allemaal bekend. Daar zult u hier niet veel over lezen. Andere weblogs doen dat veel beter. Iedereen (?) kijkt reikhalzend uit naar het rondje kleur bekennen. Tot nu toe lijkt het erop dat elke partij het weer zo bont maakt dat er slechts een onbestemd kleurtje overblijft.
We moeten het niet te grijs maken, hoor je wel eens zeggen. Welnu, dankzij de minister-president kan het niet grijs genoeg worden. De man wordt vaak een erg kleurlooos karakter verweten, maar in zijn nadagen als leider van dit land bekent hij ineens kleur en waarschuwt voor de ontgroening van Nederland. Bedoelt hij daar soms mee dat hij de politieke peilingen ook zo zwaar vindt tegenvallen voor Groenlinks? (lees hieronder meer).
Gisteren werd het zomergasten-project afgesloten. Wie het nog eens wil nalezen kan in de rechterkolom terecht onder "Goden, geuzen en gaakbaarhein". Slechts 1 lezer beantwoordde de vraag hoe u als lezer dat project heeft gevonden. Wilt u vandaag zo vriendelijk zijn uw mening over het project te geven? (Maak gebruik van de Wat wil je zeggen-knop).