Dag 341 Donkey Shocking-award.

Dit jaar gaat de redactie op zoek naar genomineerden voor de Donkey Shocking-award. Mensen die met alle goede bedoelingen de wereld willen verbeteren, maar waar weinig mensen naar luisteren. De klokkenkluiders, de roependen in de woestijn, de vechters tegen de bierkaai, de hedendaagse Don Quichottes. Mensen die nieuwe codes voorstellen, andere keuzes voorleggen en wiens maakbaarheden struikelen over het menselijk tekort. Een echte 'shocking donkey' is dus een hardwerkende, goedbedoelende wereldverbeteraar die mensen wakker probeert te schudden. Maar ook die zeldzame ezel is die zich wel telkens weer stoot aan de steen van het menselijk (on)vermogen.
Elke maand wordt hier een genomineerde voorgesteld. Tegen het einde van dit nieuwe jaar zijn er dan minstens twaalf 'shocking donkeys'. Ook u kunt mensen nomineren. Op dit weblog kunt u via de 'Stuur een mail'-functie uw donkey's insturen of als gastblogger een bijdrage leveren.
Na de laatste nominatie-ronde kunt u stemmen en aangeven wie er volgens u voor de Donkey Shocking-award in aanmerking komt. Hoe die award eruit gaat zien en hoe die uitgereikt zal worden blijft nog een verrassing.
Vandaag een eerste genomineerde. Lees hier verder over de eerste genomineerde.

Labels: