De toestand in de polder (4)

(klik op Trouw voor het hele artikel)
Brinkhorst: "Het loont allezins de moeite om te laten zien waar een klein landje groot in is. We gaan onze sterke kanten tentoonstellen; de afgelopen week hebben we wel laten zien hoe onderscheidend we wel kunnen zijn. Collega Verdonk heeft zich nu al bereid verklaart het boegbeeld van de expostitie te willen zijn. Hopelijk verwerven we zo weer een toppositie in de staalsector."
Bot: "Het zal een execellente gelegenheid zijn om de wereld te laten zien dat wij koploper zijn op het gebied van internationale samenwerking. Met een sterk aansprekend uibestedingsbeleid zullen we dat demonstreren. Nederlandse bouwbedrijven krijgen de kans om met hun Poolse bouwvakkers het paviljoen te bouwen. De catering zal in handen komen van toko's, shoarmatenten, pizzabakkers, roti-keukens en tapas-bars. Het wordt alleen nog zwaar onderhandelen over de afhaalchinees, want die hebben ze in Sjanghai zelf meer dan genoeg."
van Gennip: "Dankzij de AIVD krijgen we inzage in alle nederlandse weblogs. Het schijnt dat daar de creativiteit welig tiert. We hopen met die informatie een paar unieke en en opvallende ideeën te kunnen presenteren."
(De vorige toestanden: polder 1, toestanden 2 en drie)

Labels:

2 Reacties

20 mei, 2006 10:49, Blogger jana schreef...

beste Peter,
bedankt voor je bericht!
Over de Vieze gasten,
ja Mong Rosseel bestaat nog en zijn vrouw magda ook, zij toeren nog rond, vooral in scholen en buurtfeesten, met programma's als 'mag het iets meer zijn' en 'zingend volk schoon volk' en 'globaal genomen' je moet op hun website maar eens kijken onder 'reisvoorstellingen'. daar zie je ook Mong zelf op de foto.
Bij de vieze gasten is sociaal-culturele organisatie, zoals ze dat noemen, en de vieze gasten een gezelschap. Hopelijk kan je wat met mijn uitleg doen! groetjes, jana

 
20 mei, 2006 11:00, Blogger Peter schreef...

Voor de overige lezers:
Jana reageert niet op het artikel van vandaag maar op een mailtje van mij. Op haar weblog kwanm ik de naam "Vieze gasten" tegen.
Daar wilde ik meer van weten omdat ik die kende van lang geleden en verbaasd was dat ze nog bestonden.

 

Een reactie posten

<< Home