De toestand in de polder (2)


Donner: "Het moet eens afgelopen zijn met het lukraak bellen naar leden van dit kabinet. Privacy is een hoog goed. De eerste de beste weblogger die nu nog belt krijgt de rekening gepresenteerd".

van Ardenne: "Sirenes plaatsen, telefooncontroles, preventief fouilleren, extra dijkbewaking en ga zo maar door. Wij moeten met een andere boodschap komen. Ik stel voor elke avond een Postbus 51 spotje uit te zenden waarin Balkenende het Nederlandse volk oproept rustig te gaan slapen".

Hoogervorst: "Wij zijn nergens bang voor. Dit soort berichtgeving is bedoeld om een tijdbom onder dit kabinet te leggen. Dat is niet gezond meer!"

Wijn: "Waar haalt de jeugd van tegenwoordig het idee vandaan dat vrijen een middel is om je te verrijken? Ik zie maar één manier om dit een halt toe te roepen. We gaan alles dat door vrijen wordt verworven belasten met een pittige free-tax".

Schultz van Haegen: "Ik begrijp die voortdurende aanvallen op ons beleid niet. Wij moeten toch in alle rust ons werk kunnen doen? Ik ga dan ook 3 miljoen extra uittrekken om een stevige dijk rond de Hofvijver op te werpen, die bestand zal zijn tegen de stormvloed aan kritiek die dit kabinet in het huidige zware weer heeft te trotseren."

Labels: