Wordt een ander mens. /*\

Er is nog hoop! Het is nog niet te laat!
Je moet de kranten spellen om tussen alle heisa en ellende die we de laatste dagen weer voor de kiezen kregen, nog goed nieuws te ontdekken. Maar het is er wel. Niet alleen voor Rita Verdonk maar voor alle humeurige types.
Ondanks een met moeite uitgeperst glimlachje kan Verdonk toch niet verbergen dat ze iemand is die de godganse dag last heeft van een ochtendhumeur. Dat leidt tot de nodige chagrijnige maatregelen, die weer korzelige reacties oproept, waar ze weer kriegelig op reageert en dan het hele getergde land over haar heen krijgt.
Als ik Kay van de Linde was (hetgeen gelukkig echt niet zo is!) zou ik haar wijzen op de tips voor ochtendhumeuristen. Die tips maken een heel ander mens van je.
Fraai voorbeeld van maakbaarheid trouwens: voor elk probleem een oplossing. En die kunnen niet maf genoeg zijn. Zo is er een puzzel-wekker. Als die afgaat ben je helemaal bij de les. Bij het afgaan springen er puzzelstukjes door de kamer en pas als alles weer op zijn plaats zit gaat het alarm uit. Deze oplossing raad ik niemand aan.
Ben jij ook de donderwolk bij de heldere hemel van een nieuwe ochtend? Klik dan hier "Wordt het zonnetje in huis" en wordt een ander mens.

Labels: