Keuze naar de knoppen. <>

En dan zijn er ineens experts die tegen de stemcomputer zijn. Gelijk hebben ze! Mijn ervaringen met de stemcomputer zijn ook niet al te best. Ik had bij de vorige verkiezingen toch echt op de goede knop gedrukt maar er rolde toch het verkeerde kabinet uit. Was miojn keuze ineens naar de knoppen!
Dat gebeurt me thuis op de computer nooit. Als ik daar de door mij gewenste knop indruk komt er ook het door mij gewenste resultaat uit.
Dus met die stemcomputers is vast wat mis.
De experts willen het geen computer noemen maar een stemmachine. Maar ja, dan nog. De meeste machines die ik bedien doen precies wat ik wil.
Ik vind het ook al zo verdacht dat er dankzij stemcomputers zo vreselijk snel een uitslag is. Als je nagaat dat de meeste providers nog veel te traag zijn, kan dat dus ook niet kloppen.
Bij de laatste (gemeenteraads)verkiezingen hadden we wel een bruikbare noviteit: je kon stemmen waar je maar wilde. Dus voor mij en de kritische experts zal er straks maar één ding opzitten. Stad en land afreizen op zoek naar een burootje waar je nog met potlood op papier kan stemmen.

Labels:

2 Reacties

13 juli, 2006 12:04, Anonymous Anoniem schreef...

De experts noemen het JUIST een computer en geen stemmachine!!

 
13 juli, 2006 12:10, Blogger Peter schreef...

Bedankt voor de correctie. Je hebt het bij deze rechtgezet.

 

Een reactie posten

<< Home