De toestand in de polder (5)


Balkenende: "Wij moeten waakzaam zijn. Daar waar dieren het welzijn der mensheid bedreigen moeten we niet aarzelen in te grijpen. Eerst waren het de vogels die met biologische wapens ons land terroriseerden en nu zijn er ook al honden die het op kinderen hebben voorzien. Wij zullen ons met hand en tand verzetten tegen dieren die de beest uithangen."

Veerman: "(gaap, geeuw...) huh? sorry? waarom maakt u me wakker? Oh ja, da's waar ook, vogels, hm ja, eh..., daar heb ik vreselijk de pest aan."

Hoogervorst: "Ja, ik dacht eerst dat het niet zo'n goed idee was. Maar na overleg met mijn collega's van Landbouw en Justitie hebben we een beter plan. Geen leeftijdsgrens zodat het straks volkomen wettelijk is om bij de geboorte van elke nieuwe burger een chip in de oren te piercen zodat we ieders gang in kaart kunnen brengen. Bij koeien, schapen en andere gedierte heeft men daar al ervaring mee."

Verdonk: "Het is een excellente gelegenheid om uit te leggen waarom slechts enkele asielzoekers een generaal pardon krijgen. We hebben gedegen onderzoek gedaan en alle mensen die uit gebieden komen waar kannibalisme tot zo'n 100 jaar geleden nog voorkwam worden teruggestuurd. Bang voor reacties? U kent me beter; ik ben wel vaker voor de leeuwen geworpen dus daar kan Lombok nog wel bij."

Remkes: "Ja zeg, dat is bij de beesten af. Wat denken die snotapen wel! Een beetje de ministers om de dierentuin leiden? Die tien procent vliegt er uit; we kunnen ze natuurlijk ook zo voor de vakantie ergens in een bos uit de auto gooien."

Zie ook de polderieke toestanden 1 , 2 en 3.

Labels:

1 Reacties

21 juni, 2006 22:45, Anonymous Anoniem schreef...

tjemig. Waarom reageert hier niemand op? Dit is vreselijk grappig! Verder niets aan toe te voegen

 

Een reactie posten

<< Home