Dag 335 Derde kerstdag.

Het is zover. De derde kerstdag is begonnen. Nu de rest van het jaar nog tot een goed einde brengen. De kerstwensen kunnen weer de kast in en de nieuwjaarswensen worden tevoorschijn gehaald en opgepoetst. Ik weet niet hoe dat bij u gaat, maar bij mij wekt zo'n jaarwisseling elke keer weer de nodige verwachtingen. Wat zal er volgend jaar allemaal anders zijn? Geen idee, maar nieuwsgierig ben ik wel. Wie wel weet wat er in het nieuwe jaar anders zal zijn, of daar eigen suggesties in wil brengen kan dat hier kwijt. Eens kijken wat voor wensenlijst dat oplevert.
Al zoekende kwam ik op het spoor van een interessante mogelijkheid voor weblogs. Lees hieronder meer.

3 Reacties

27 december, 2006 14:43, Anonymous de Stripman schreef...

Hee, Peter, de kerstdagen zijn we heelhuids doorgekomen en vast de beste wensen. Ik ben momenteel verwikkeld in een soort tikkertje voor bloggers, taggen heet dat, je kunt er meer over lezen op http://stripblog.volkskrant.nl. En aangezein je mij afgelopen zomer gestrikt hebt voor je zomergasten project, ga ik jou maar eens taggen. Fijne dagen...;-)

 
27 december, 2006 16:33, Blogger Peter schreef...

Ja, ook alvast een mooi blogjaar gewenst.
Tikkertje heb ik erg traumatische ervaringen mee. Ik was 'm altijd, op één keer na. Toen tikten ze iedereen, behalve mij. Sindsdien doe ik echt nooit meer mee aan dat spelletje. Dus, als je het niet al te erg vind, mag je iemand andere taggen.
Ik bekijke je weblog nog steeds een paar maal per week en zie dat het nog steeds goed gaat. Mooie artikeltjes en nog fraaiere strips.

Groet! Peter

 
27 december, 2006 18:14, Anonymous de Stripman schreef...

Bedankt, Peter, het was het proberen waard !

Groet van de Stripman

 

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home