Dag 448 Vacatures.

In mei zal dit weblog een metamorfose ondergaan. Een betere en handiger vormgeving, wat opruiming in oude zaken en een betere reactie-service. Maar ook inhoudelijk wil de redaktie wat veranderingen doorvoeren. Daarom zijn er gesprekken gaande met mensen die mogelijk de redaktie kunnen versterken.
In dat kader zijn er nu ook redaktie-vacatures. Ik zoek nog wat mensen die vanuit hun ervaringen, kundigheid en/of specialismes de thema's codes, keuzes en maakbaarheid kunnen verdiepen. Daarnaast wordt het eens tijd wat andere thema's aan te snijden. Het liefst thema's die (nog) niet op andere weblogs de boventoon voeren.
Wie dit een aardige plek lijkt om met zijn/haar inzichten dit weblog te verrijken, nodig ik uit per mail te reageren (zie Stuur een mail-optie in de rechterkolom). Hopelijk kunnen we dan verder praten over hoe verder samen te werken.
Samenwerken is altijd mooi, natuurlijk. Vooral als er grensgebieden worden verkend. Leest u in de bijdrage van vandaag over grensoverschrijdende samenwerking tussen Nederland en België. Zie hieronder.

0 Reacties

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home