Werken bij de overheid.

(g.l.t 4 min.; links: 12 min.)
Hoewel er flink wat overheidsambtenaren weg moeten, hebben drie menen drie voormalige wethouders uit Brabant dat er altijd nog genoeg werk overblijft voor invallers. Ze hebben een uitzendbureau opgericht, die interim-wethouders levert aan gemeenten die tijdelijke zonder bestuurder zitten. Zo kan voorkomen worden dat het werk stil komt te liggen en gemeenten hopeloos achterop raken met de uitvoering van het beleid. Dat kan natuurlijk beter.
Peterspagina presenteert het uitzendbureau 'Gansch het raderwerk' en biedt een keur aan uitzendkrachten de gehele overheid kunnen bijstaan om het raderwerk soepeltjes door te laten lopen. Vervanging van staatssecretarissen die op zwangerschapsverlof gaan, ministers die op buitenlandse reisjes zijn, complete provinciebesturen die invallen zolang de formaties nog niet rond zijn, ja, zelfs de minister-president kan met gerust hart het ziekenhuis in, als er wat aan zijn voet moet gebeuren. Uitzendbureau 'Gansch het raderwerk' levert op maat prima vervangers. Ook als de burgemeester een uurtje naar de tandarts moet of zelf de zorg voor zieke vader of moeder op zich wil nemen kan vervangen worden door een uitzendkracht die de ambtsketen waardig weet te dragen.
Onze uitzendkrachten worden streng geselecteerd en voldoen aan alle eisen om de samenleving te kunnen dienen. Onze headhunters doorkruisen het land en plukken de beste stuurlui van wal. We beschikken over een groot netwerk van B.L.O.G.G.E.R.S. (Bestuurlijk Louter Overgekwalificeerde GemeenschapsGoeroe's En Regelneven/nichten), die uitstekend inzicht hebben in wat er in de samenleving speelt en bovendien oplossingen bieden van de hoogste kwaliteit.
Heeft u interesse om voor ons uitzendbureau te werken? Laat het ons zo snel mogelijk weten en vermeld uw specialiteiten. Uiteraard verwachten wij van u dat u van alle geliberaliseerde markten thuis bent. U heeft een groot uithoudingsvermogen en bent in staat langdurige gesprekken te voeren (minstens 100 dagen bij de landelijke overheid of 60 dagen op provinciaal nivo). Natuurlijk bent u crisisbestendig en een uitstekende teamplayer (samen werken en samen leven).
Op korte termijn zoeken wij direct inzetbare jeugdwethouders, één minister en twee staatsecretarissen die het ministerie van onderwijs door het vakantiereces weten te slepen, een minister-president die de zaken waarneemt tijdens het wekelijkse uurtje kerkbezoek van de dienstdoende m.p. en een supertalent die prinses Maxima kan vervangen op 30 april.
Ook voor kandidaten met internationale ambities hebben wij interessante vacatures. In België zoeken wij twee wethouders in Etterbeek ter vervanging van de schepens die een verplichte vakantie boven het hoofd hangen. Tevens wordt een vervanger gezocht voor de minister-president als deze op verkiezingscampagne zou gaan.
In alle gevallen verwachten wij van u dat u gansch het raderwerk zonder haperen door laat draaien. Het volk rekent immers op de dagelijkse overheidsdiensten en het behoort tot uw taak te voorkomen dat het volk haat morren.
Geïnteresseerd in werken bij de overheid? Reageer nu!

3 Reacties

16 april, 2007 18:33, Anonymous De Stripman schreef...

Oei, ik was even in de verleiding om me aan te bieden als vervanger van de minister-president. 1 uurtje op zondagochtend dat moet toch te doen zijn...;-)

Maar nee, dan zou ik het gezinsontbijt moeten missen...;-)

 
16 april, 2007 22:17, Blogger Peter schreef...

Tja, keuzes maken is lastig. In dit geval moet je dus kiezen tussen een uurtje landsbelang dienen of het gezin, dat volgens dit kabinet toch ook een steunpilaar van de samenleving is.
Misschien heb je dan incidenteel wattijd op vrijdag? Bij ontstentenis van m.p. en vice-prenmiers zou je dan de wekelijkse persconferentie kunnen doen.

 
17 april, 2007 20:00, Anonymous De Stripman schreef...

Ik zal er eens over denken, Peter...

 

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home