Dag 355 Berichten voor de reizigers.

De redaktie is erg ingenomen met uw bezoek hier. Er is al zoveel te beleven op uw dagelijkse rondwandelingen, dus mag het al bijzonder worden genoemd dat u af en toe hier uw halteplaats kiest. Enkele mededelingen voor de passerende reizigers:
- het 'Filmpje van de week' lijkt wel het filmpje van de maand te worden. Er komt wel weer een nieuwe, maar tijdgebrek speelt de redaktie parten.
- Sommige reizigers hebben nog wat moeite om reacties geplaatst te krijgen. Er wordt aan een betere reactie-service gewerkt. Tot het zover is: reagren kan door op de link 'Wat wil je zeggen?' te klikken. Kies daar voor de optie Other of Anonymous. Tik je boodschap in, doe de woordverificatie en klik op Upload comment. Als je voor de optie Anonymous hebt gekozen is het wel zo aardig als je je naam onder je stukje zet. Mensen die al geregistreerd zijn bij blogger.com kunnen van de optie Blogger gebruik maken. Verder kunt u natuurlijk altijd een mailtje sturen.
Reacties horen niet tot overbodige zaken. Het helpt de redactie de inhoud van dit blog te verdiepen. Wat wel tot overbodigheid hoort kunt u vandaag lezen. Zie hieronder.

0 Reacties

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home