Dag 238 Loze dag.

Zondag is voor veel mensen een beetje loze dag. In Leiden is dat vandaag niet. Er mogen geen autogassen en tabaksrook geloosd worden.
De redactie loost het 238e stukje. Niet over een autoloze zondag, maar over hoe je auto kan blijven rijden zonder schadelijke stoffen te lozen (lees hieronder).
Verder hoop ik dat het voor u geen verloren dag zal zijn.

2 Reacties

18 september, 2006 02:53, Anonymous Heraclitus VII schreef...

De mensen die hier meelezen kennen geen verloren dagen... er wordt iedere dag iets toegevoegd, dat (min-of-meer) de moeite waard is.

Inhoudelijk reageren op 'auto blijven rijden zonder schadelijke stoffen te lozen' kan ik niet.
Ook aan alternatieve mogelijkheden gaan producties, waarbij schadelijke stoffen vrijkomen vooraf. Zelfs bij 'virtueel' autorijden.
Misschien krijgen we ooit het reizen met de geest onder controle... :)

 
18 september, 2006 15:31, Blogger Peter schreef...

Bedankt voor het compliment.
Verder weet ook ik niet of er vandaag de dag wel 100% schadevrije produktie mogelijk is. Zelfs al zou iedereen nu onmiddelijk de auto laten staan hebben we nog jaren "plezier" van het immense autokerkhof dat er dan ontstaat. Dus al die alternatieven lijken wel allemaal erg marginaal te zijn. Maar misschien moeten we het begrip marginaal een andere waarden toekennen.

Reizen met de geest onder controle krijgen? Is dat wel de bedoeling? Ik dacht dat onze geest zo'n beetje het enige nog is dat aan allerlei controles kan ontsnappen. En hoe zit het met de risico's op geestelijke vervuiling?

 

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home