Dag 456 De redactieruimte nu voor u!

(g.l.t. 12 dagen; links: 11 dagen)
De komende 12 dagen gaat de redactie op studiereis. Research naar het fenomeen 'ezel' (zie Donkey Shocking Award), dwingt me helaas het werk hier even stil te leggen en op Sicilië nader onderzoek te doen. Als het mogelijk is zal er natuurlijk een tussenstijds verslagje komen, maar rekent u nergens op.
Deze keer geen speciaal vakantie-project op dit blog, zoals het '
zomergasten-project' van vorig jaar. De redaktionele ruimte is nu voor u!

Ik nodig u uit gebruik te maken van de 'Wat wil je zeggen'-link en uw blogje hier achter te laten. Schrijf uw hersenspinsels over Codes, Keuzes of Maakbaarheid. Of over één van de andere vaste topics van dit blog. U bent uiteraard vrij om ook uw eigen stokpaardjes te berijden. Ga vooral uw gang.
Ik hoop bij terugkomst een mooie oogst aan bijdragen van de lezers aan te treffen.

Voor wie liever alleen leest: neemt u de Opmerkelijke Gesprekken eens door. Bijvoorbeeld die, waar de communicatie tussen
hij en zij maar niet tot wederzijds begrip wil leiden. Of de dialogen in en rond het Binnenhof, waarin bekenden als Remkes, Zalm en Balkenende figureren. Wie daar niks van wil hebben leest liever het kerstgesprek of een opmerkelijk babbeltje tijdens de jaarwisseling.
En voor alle lezers die wel eens een stukje hebben gemist: klik op één van de onderstaande labels en u kunt de schade inhalen.
Ik wens u mooie dagen en zie u 10 mei weer terug.

0 Reacties

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home