Files verdedigen normen en waarden.

Het moet eens afgelopen zijn met alle negatieve berichtgeving over het huidige kabinet. Men heeft tenslotte ook zoveel mooie dingen gerealiseerd. Neem bijvoorbeeld de files. Het kabinet doet alsof ze de zeurende automobilisten tegemoet wil komen en ondertussen laat men de files gewoon voor wat ze zijn. Dat heeft talrijke voordelen. Eén ervan is de zogenaamde "verkeershinder-waarschuwing." Hadden we die maar in 1940 gehad. Nederland had aan een oorlog kunnen ontsnappen, want zelfs de meest fanatieke duitser gaat als het even kan niet in een file staan om het land binnen te vallen. Briljante vondst! Zo hoeft het leger niet ingezet te worden om de landgrenzen te verdedigen en kunnen de soldaten naar minder file-rijke landen gestuurd worden om normen en waarden te verdedigen.
Het binnenlandse file-probleem bevordert de onthaasting. Ook mooi gedacht van het kabinet. Elke dag weer krijgen duizenden drukke mensen de gelegenheid zich in alle rust zich te bezinnen over de normen en waarden.
Dat al die files een belasting zijn voor het milieu is jammer maar je kan niet alles hebben. Het kabinet bestaat uit mensen en daar kun je niet alles van vragen. Alle lof dus voor de diepzinnigheid waarmee men de normen en waarden verdedigt.