Dag 138 Waanideeën

Hoe komt het toch dat er zoveel misvattingen zijn dat je er rustig twee dikke boeken mee kan vullen? Je hebt twee soorten misvattingen. Er zijn waarheden die de plank volledig misslaan. Een zonnebloem draait niet met de zon mee (de Fransen noemen de plant "tournesol").
De andere misvatting is wel een waarheid (bijvoorbeeld: "kennis is macht") maar het is niet de hele waarheid. Lees hieronder over verder.

3 Reacties

08 juni, 2006 17:57, Anonymous Anoniem schreef...

hee, je hebt een comment!! Vind jouw kritiek op de maakbaarheid helemaal niets. En waan-idee-en moet je vooral niet doorprikken. Gelukkig hebben de aanhangers van waan-idee-en een natuurlijke immuniteit voor mensen zoals jij.Hetkanwel!! HetkanWEl!!! Hetkanwéhél!!!!

 
08 juni, 2006 18:37, Blogger Peter schreef...

Als je dit blog goed hebt gelezen kun je weten dat ik geen kritiek heb op goede, creatieve en leuke ideeën. En die kunnen soms niet bizar genoeg zijn.
Waar ik wel wat op tegen heb is de opvatting dat je met het zoveelste wetje de samenleving beter zou kunnen maken. Ook heb ik niets met mensen die alleen maar binnen één en hetzelfde kader kunnen denken.
Meer vrijheid. Daarom geef ik hier ook de gelegenheid anoniem te reageren. Sommige mensen voelen zich daar wat vrijer mee.
Verder lijkt het me duidelijk dat ik een grote voorstander en fan ben van hetkanWel.

 
08 juni, 2006 19:01, Anonymous Anoniem schreef...

Ach, ik ben gewoon jaloers op je, snap dat nou. Ik wil ook kritiek geven op maakbaarheid, maar dat mag eigenlijk niet ;-) En het anonieme was gewoon luiheid. Dus mijn verontschuldigingen aan je ziel. En nu lukt het me niet om het niet anoniem te doen trouwens. Kim

 

Een reactie posten

<< Home